Anvelope Vara 275/45 R20

Anvelope de Vara

Anvelope Vara UNIROYAL RainSport 3 SUV 275/45 R20 110 Y XL

   Anvelopele vara UNIROYAL RainSport 3 SUV 275/45 R20 110 Y XL sunt anvelope foarte eficiente pe drum acoperit cu apa acest lucru reiesind din faptul ca producatorul a catalogat cu indicele A la franarea pe suprafata umeda. Aceste anvelope UNIROYAL beneficiaza de un profil asimetric optimizat care combina avantajele conceptelor asimetrice si directionale dar nu include si dezavantajele acestora.

Principala tehnologie care este implementata acestor anvelope vara este denumita piele de rechin si care dispune de santuri foarte mici in canalele de apa pentru a reduce turbulentele fluxului si a evacua mai multa apa la viteze similare. Aceste anvelope RainSport 3 SUV beneficiaza si de doua canale mari longitudinale pentru a dispersa o cantitate mai mare de apa pe secunda.

   Noua constructie asimetrica a acestor anvelope Uniroyal permite anvelopei sa fie construita intr-un mod in care carcasa are o rigiditate uniforma, ducand la proprietati de utilizare bune si o uzura uniforma pe toata durata de viata a anvelopei. UNIROYAL RainSport 3 se comercializeaza pe dimensiuni cuprinse intre 17 si 21 inch cu latimi intre 225 si 295.

Cauciuc menit a echipa in general SUV-urile. Design-ul este agresiv si combina proprietatile de disipare a apei a unui profil directional cu blocuri rigide pe umerii cauciucului si constructia unei anvelope cu design asimetric. Astfel, cei de la Uniroyal promit sa invinga din nou in teste. Noul model ofera mai multe avantaje. Acvaplanarea este redusa considerabil datorita canelurilor transversale in combinatie cu 2 caneluri circumferentiale. Noua constructie asigura rigiditate uniforma care asigura manevrabilitate precisa, uzura uniforma si durata de viata mai mare. Distantele de franare sunt mai reduse pe carosabil umed.

   Compania producatoare de anvelope UNIROYAL are o vechime de peste 130 de ani in domeniu. Totul a inceput cu deschiderea micii afaceri de produse din cauciuc in anul 1868 de catre Oscar Englebert in Liege. In anul 1894 Englebert a inceput sa produca anvelope UNIROYAL pentru biciclete, urmand ca patru ani mai tarziu sa raspunda si cererii pentru masini. Expansiunea companiei Englebert intre anii 1912-1952 determina deschiderea unei noi fabrici de 5 hectare in Liege cu mii de angajati, in timp ce anii 1958 au adus multe schimbari la nivel administrativ. Englebert devine membru al companiei americane Uniroyal Corporation, unul dintre cei trei mari producatori de cauciucuri din lume.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

114 queries in 1,153904 seconds.