Anvelope Vara 275/40 R20

Anvelope de Vara

Anvelope Vara COOPER Zeon 4XS 275/40 R20 109 Y XL

Prin achizitionarea Avon Anvelope Limited, cu sediul in Melksham, Anglia, in 1997 si a Mickey Thompson Performance Tires & Wheels in 2003, Cooper s-a pozitionat ca un producator important de anvelope de inalta si de ultrainalta performanta. Intr-un acord din decembrie 2003, Cooper a intrat intr-un joint-venture cu Kenda Rubber Industrial Company Ltd. pentru constructia unei statii in Shanghai , China, pentru a produce anvelope radiale pentru pasageri si pentru camioane usoare. Astazi Cooper Tire & Rubber Company este o companie cu adevarat globala, cu puncte de productie, vanzare, distributie si servicii de proiectare situate in intreaga lume. Cooper Tire & Rubber Company detine si marcile Mastercraft, Dean, Starfire, Roadmaster, Avon Tyres, Mickey Thompson, Dick Cepek, Chenshan, Austone, Fortuna si Mentor.

   Cauciucuri vara UHP fabricate sub licenta Goodyear, gama de anvelope vara COOPER Zeon 4XS 275/40 R20 109 Y XL este conceputa pentru SUV-uri performante 4×4 si pentru soferii care doresc performante ridicate la un pret accesibil. Linia de cauciucuri vara COOPER ZEON 4XS este prevazuta cu o intaritura de cauciuc pentru a proteja jantele dumneavoastra impotriva loviturilor bordurilor sau a denivelarilor.

   Modelul asimetric al profilului acestor anvelope Cooper este format din 3 zone diferite: umarul intern deschis incurajeaza eliminarea apei spre exterior, santurile circumferentiale largi din centrul benzii de rulare minimizeaza riscul acvaplanarii si umarul exterior performant care optimizeaza manevrabilitatea si minimizeaza nivelul zgomotului la rulare al acestor cauciucuri. Tehnologia FCST consta in prezenta unui amestec complex de Silica care asigura o flexibilitate extinsa la temperaturi scazute si o tractiune sporita pe suprafete alunecoase. Nervurile centrale asimetrice genereaza o aderenta excelenta pe orice suprafata in timpul verii.

   Tehnologia OPT vine ca echipare standard pentru aceste cauciucuri si asigura o economisire de carburant si un nivel ridicat de aderenta pe timp de ploaie si consta in utilizarea unor polimeri optimizati. Uleiurile folosite la construirea acestor anvelope vara protejeaza mediul inconjurator si maresc durata de utilizare. Umarul exterior inchis genereaza o virare usoara si o manevrabilitate buna pentru aceasta gama de anvelope.

Infiintata in anul 1914 de catre John F. Schaefer si Claude E. Hart in Akron, compania si-a schimbat numele in Cooper Tire Rubber Company in anul 1946. Cu puncte de productie, vanzare si distributie in mai multe tari de pe glob, producatorul de anvelope ofera o alternativa accesibila prin gama sa de cauciucuri pentru autoturisme, SUV-uri si camioane usoare. O data cu achizitionarea in 2012 a activelor unei fabrici de productie in Krusevac, Serbia, brand-ul american a patruns si pe piata din Europa.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.