Anvelope Iarna 185/80 R14C

Anvelope de Iarna

Anvelope Iarna VIKING SnowTech VAN 8PR 185/80 R14C 102/100 Q

   Cauciucuri iarna fabricate sub licenta Continental, VIKING SnowTech VAN 8PR se bucura de un profil optimizat, cu un desen simetric, fiind construite pentru masini comerciale. Compusii de cauciuc tehnologic ai acestor anvelope VIKING asigura o scadere a rezistenei la rulare, o reducere a consumului de carburant si o distanta de franare buna pe timp de ploaie.

Transportatorii care doresc sa faca usor iernii extreme si conditiilor meteorologie dure din aceasta perioada au nevoie de furgonete echipate cu anvelope VIKING SnowTech VAN, anvelope de iarna care asigura transmiterea perfecta a fortelor. Banda de rulare a acestor cauciucuri Viking este prevazuta cu 2 randuri centrale de blocuri cu muchii orientate spre lateral pentru o tractiune extrema pe zapada si gheata si multiple lamele ce amplifica prinderea pe gheata, crescand automat si siguranta. Canelurile circumferentiale late ale acestor cauciucuri si numeroasele santuri mai mici evacueaza apa spre exterior pentru o buna aderenta pe apa si pentru a diminua riscul de acvaplanare.

   Conturul plat al acestor anvelope de iarna asigura o distributie egala a presiunii la sol pe toata banda de rulare. Compusii tehnologici din compozitia acestor anvelope VIKING SnowTech VAN determina o scadere a consumului de combustubil si un randament kilometric crescut. Carcasa rezistenta din otel si ranforsata cu nailon a acestor cauciucuri de iarna Viking previne deformarea in timp si creste rezistenta la viteze si incarcaturi mari.

   Istoria marcii norvegiene de anvelope incepe in anul 1931, cu prima productie de bunuri din cauciuc a firmei Viking Askim in Askim. Cu timpul brand-ul se extinde national si ocupa o cota de piata de peste 50 procente propulsandu-l in lider de piata in Norvegia. In acelasi timp, marca norvegiana incepe sa fie recunoscuta si la nivel international prin furnizarea de echipamente originale pentru Opel, Ford, Volvo si VW. In prezent, VIKING este parte integrata a brand-ului premium de anvelope CONTINENTAL.

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.