Anvelope All Season 195/50 R16

Anvelope All Season

Anvelope All Season 195/50 R16 NEXEN N PRIZ 4S 82 H

Brandul NEXEN apartine companiei Nexen Tire, companie fondata in 1942 si recunoscuta ca fiind prima companie koreana de anvelope. Numele brandului NEXEN este o combinatie de doua cuvinte sugestive (next si century) care concentreaza esenta brandului si anume orientarea permanenta catre viitor. Cu o traditie de peste 60 de ani in productia de anvelope. In 2005, Nexen Tire a fost premiata pentru inovatie tehnologica.

   Anvelopele All Season 195/50 R16 NEXEN N PRIZ 4S 82 H sunt anvelope cu un design in forma de „V”, folosit pentru a dispersa rapid apa si zapada, oferind performante superioare in evacuarea zapezii. Blocurile in forma de ferastrau maximizeaza performantele pe zapada.

Va puteti bucura de un sofat sigur si confortabil in orice anotimp cu noua gama de cauciucuri all seasons NEXEN NPriz 4S. Omologate pentru a fi folosite in orice conditii din timpul anului, aceste anvelope all seasons Nexen se bucura de un profil simetric performant si un adaos de SIlica pentru a se preta pe orice suprafata si la orice temperatura fara nici un compromis.

Anvelopele all seasons Nexen NPriz se caracterizeaza prin:

  • Datorita unui profil dispus in V, disiparea apei si a zapezii de pe banda de rulare este facuta eficient
  • Canelurile late si circumferentiale maresc performantele anvelopei pe carosabil uscat si umed
  • Design-ul blocurilor din profil optimizate asigura o adaptare optima a performantelor anvelopelor in toate conditiile meteorologice

Distanta optimizata dintre blocurile laterale si profilul in V ale acestui model de anvelope Nexen determina o aderenta extrema in timpul iernii pentru un nivel ridicat de siguranta. Compusii de ultima generatie utilizati la constructia acestor cauciucuri all seasons se adapteaza pe orice suprafata si la orice temperatura pentru a va bucura de o calatorie confortabila si sigura.

Modelul in V al caii de rulare elimina rapid apa sau zapada spre exterior pentru a reduce acvaplanarea si pentru a amplifica aderenta acestor cauciucuri. Marginile ascutite ale blocurilor se prind excelent pe zapada sau gheata. Santurile circumferentiale late ale acestor anvelope favorizeaza eliminarea apei pentru a mari prinderea pe circuite umede.

Umerii robusti cu blocuri optimizate ale acestor anvelope all seasons asigura o accelerare si o manevrabilitate eficiente in timpul verii. Nervura centrala mareste stabilitatea atat vara cat si iarna si mareste forta de franare pentru a opri la timp in conditii extreme.

Blocurile asezate in zig zag maximizeaza efectul de muscatura pentru a adera excelent pe zapada in timp ce numarul mare de lamele se adapteaza in orice conditii ale anului.Utilizand aceste anvelope all seasons va bucurati de distante scurte de franare, nivele inalte de tractiune si economisiti bani, nefiind necesara schimbarea cu alte cauciucuri in functie de sezon. Va puteti bucura de un sofat sigur si confortabil in orice anotimp cu noua gama de cauciucuri all seasons NEXEN NPriz 4S. Omologate pentru a fi folosite in orice conditii din timpul anului, aceste anvelope all seasons Nexen se bucura de un profil simetric performant si un adaos de SIlica pentru a se preta pe orice suprafata si la orice temperatura fara nici un compromis.

Distanta optimizata dintre blocurile laterale si profilul in V ale acestui model de anvelope Nexen determina o aderenta extrema in timpul iernii pentru un nivel ridicat de siguranta. Compusii de ultima generatie utilizati la constructia acestor cauciucuri all seasons se adapteaza pe orice suprafata si la orice temperatura pentru a va bucura de o calatorie confortabila si sigura.

Nexen Tire practica tehnici de imbunatatire constanta si restructurare,   pentru a sustine cresterea economica si pentru a anticipa cererea de piata, in 2004 introducand in portofoliu anvelope de ultra inalta performanta si dezvoltand anvelope de inalta performanta pentru SUV-uri.

 

anvelope

0 comments… add one

Leave a Comment

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.